SETMANA III –  14.7 al 16.7 – Dx & Dj: 18:30h – 23:30h – Dv: 18:30h – 00:30h

Begudes

Vermut

St. Petroni – 4€
Un vermut nacido en el corazón de Padrón, a partir de una base vinica de Albariño infusionado con 29 botánicos locales, claro ejemplo de la “Galicia Calidade”.

Aigua

Sant Aniol aigua mineral – 2€
Sant Aniol aigua mineral amb gas – 3€

Cerveses

Estrella Damm – 2,5€
Damm Lemon – 2,5€
Free Damm – 2,5€
Daura – 2,5€

Refrescs

Royal Bliss Naranja – 3€
Royal Bliss Limón – 3€
Coca-Cola – 3€
Coca-Cola Zero – 3€

Gin & Tonics

Gin & tonic – 8€ (Seagrams)
Gin & tonic premium – 10€ (Monkey 47)

Vins

Clar (blanc) – 4€
80% Xarel·lo i un cupatge restant de Chardonnay, Gewurztraminer, Malvasia de Sitges, Parellada i Garnatxa Blanca.

Fosc (negre) – 4€
40% Sumoll i un cupatge restant d’Ull de Llebre, Garnatxa Negre, Monastrell, Syrah.

Cava – 4€

Combinats

Havana Club 3 – 8€
Jameson – 8€
Absolut – 8€

Begudes

Vermut

St. Petroni negre – 4€
Un vermut producido en Padrón sobre una base de 75% de vino albariño y con 29 plantas aromáticas ancladas en la tradición gallega.

St. Petroni blanc – 4€

Cerveses

Estrella Damm – 2,5€
Damm Lemon – 2,5€
Free Damm – 2,5€
Daura – 2,5€

Vins

Clar (blanc) – 4€

80% Xarel·lo i un cupatge restant de Chardonnay, Gewurztraminer, Malvasia de Sitges, Parellada i Garnatxa Blanca.

Fosc (negre) – 4€

40% Sumoll i un cupatge restant d’Ull de Llebre, Garnatxa Negre, Monastrell, Syrah.

Refrescs

Royal Bliss Naranja – 3€
Royal Bliss Limón – 3€
Coca-Cola – 3€
Coca-Cola Zero – 3€

Gin & Tonics

Gin & tonic – 8€ (Seagrams)
Gin & tonic premium – 10€ (Monkey 47)

Combinats

Havana Club 3 – 8€
Jameson – 8€
Absolut – 8€

Aigua

Sant Aniol aigua mineral – 2€
Sant Aniol aigua mineral amb gas – 3€

Els cuiners

Bagaría

Olivas sicilianas – 2,5€

Modika: Salsa de semilla de mango silvestre con pollo, gambas y pescadito seco. Acompañado de “motuda de matedi” (bolas de yuca) y plátano macho – 8€

Mbete: salsa de okra, acelgas y berenjenas acompañado de arroz y plátano macho – 6,5€

Pantap: Ensalada de plátano macho, tomate, bacalao
y cebolla roja – 6€

Tiramisù de mango – 4,5€

Iôsif

Gazpacho de Sandía – 3€

Ensaladilla Russki con pepinillo y boquerones en vinagre – 6,5€

Pollo al Kiev con mermelada de tomate casera – 8,50€

Ternera a la Salsa Strogonoff – 10€

El Carro Gros

Arepa catalana de galtas horneadas al vermut, queso de vaca Urgèlia de la Serra del Cadí y alioli de cúrcuma – 7,5€

Arepa venezolana de pollo guisado, queso de vaca latino y guacamole – 7,5€

Arepa vegetariana de frijol negro, queso y guacamole – 7€

Arepa vegana de frijoles negros de olla, vegetales asados y guacamole – 7€

Bravas con salsa casera y alioli de cúrcuma – 5,5€

Baba ganoush: humus de berenjena y pan de pita para acompañar. 5,5€

Els cuiners

Bagaría

Olivas sicilianas – 2,5€

Modika: Salsa de semilla de mango silvestre con pollo, gambas y pescadito seco. Acompañado de “motuda de matedi” (bolas de yuca)
y plátano macho – 8€

Mbete: salsa de okra, acelgas y berenjenas acompañado de arroz y plátano macho – 6,5€

Pantap: Ensalada de plátano macho, tomate, bacalao y cebolla roja – 6€

Tiramisù de mango – 4,5€

Iôsif

Gazpacho de Sandía – 3€

Ensaladilla Russki con pepinillo y boquerones en vinagre – 6,5€

Pollo al Kiev con mermelada de tomate casera – 8,50€

Ternera a la Salsa Strogonoff – 10€

El Carro Gros

Arepa catalana de galtas horneadas al vermut, queso de vaca Urgèlia de la Serra del Cadí y alioli de cúrcuma – 7,5€

Arepa venezolana de pollo guisado, queso de vaca latino y guacamole – 7,5€

Arepa vegetariana de frijol negro, queso y guacamole – 7€

Arepa vegana de frijoles negros de olla, vegetales asados y guacamole – 7€

Bravas con salsa casera y alioli de cúrcuma – 5,5€

Baba ganoush: humus de berenjena y pan de pita para acompañar. 5,5€

Reserves

Els bàsics
fins a 8 persones

  • Pots reservar una taula per un mínim de 2 persones i un màxim de 8
  • Pots venir sense reserva (sempre i quan  no estigui complet l’aforament de la plaça)
reserves

Torns
hi ha 3 torns al dia

  • El primer torn, de 18:30-20h és sense reserva
  • El segon torn (el primer del sopar) és de 20-22h de dimecres a dissabte
  • El segon torn (l’últim del sopar) és de 22-23:30 els dimecres i dijous i de 22-24 divendres i dissabte
  • Els divendres i dissabtes estarem oberts fins les 01h per fer una copeta post-funció

A la plaça
servei lliure

  • Un cop dins la plaça trobaràs els 4 restaurants de la setmana i una barra
  • Pots apropar-te lliurement tant als restaurants com a la barra per demanar menjar i begudes (les vegades que vulguis)
  • El menjar i les begudes s’han de consumir a la taula. No es pot passejar amb elles.