Quan

30 de juny – 24 de juliol
De dimecres a dissabte

Dx & Dj: 18:30h – 23:30h
Dv & Ds: 18:30h – 01h

On

Plaça de Margarida Xirgu
Poble-sec, Barcelona
Entrada: gratuïta (aforament limitat)

Qué

Dins la programació del Festival Grec 2021 presentem la primera edició de El Grec al Sec, un festival gastronòmic que celebra la diversitat de l’assentada proposta gastronòmica del barri del Poble-sec en format pop-up a la icònica plaça Margarida Xirgu.

Un punt de trobada gastronòmic i cultural entre un festival icònic de la cultura barcelonina, El Grec, i la restauració del barri del Poble-sec que sempre ha sumat, oferint caràcter i sabor als assistents del festival.

reserves

Patrocina

Vermut St. Petroni en El Grec al Sec

Els cuiners

SETMANA I
30.6 al 3.7

→ Casa Xica
→ Taverna Koska
→ La Chana
→ Petit Montjuïc

SETMANA 2
7.7 al 10.7

→ Palocortao
→ Malumore
→ Zaza
→ La Come Día

SETMANA 3
14.7 al 17.7

→ Sasha
→ Carmesí
→ Ikki
→ Veg It

SETMANA 4
21.7 al 24.7

→ Denassus
→ Bagaría
→ Santamadre
→ Taps

Reserves

Els bàsics
fins a 6 persones

  • Pots reservar una taula per un mínim de 2 persones i un màxim de 6
  • Has de deixar les dades de la teva targeta de crèdit/dèbit per completar la reserva
  • Si no vens o si cancel·les amb menys de 24h d’antelació se’t cobrarà la garantia de 20€/reserva (no per persona)
  • Pots venir sense reserva (sempre i quan  no estigui complet l’aforament de la plaça)
reserves

Torns
hi ha 3 torns al dia

  • El primer torn, de 18:30-20h és sense reserva
  • El segon torn (el primer del sopar) és de 20-22h de dimecres a dissabte
  • El segon torn (l’últim del sopar) és de 22-23:30 els dimecres i dijous i de 22-24 divendres i dissabte
  • Els divendres i dissabtes estarem oberts fins les 01h per fer una copeta post-funció

A la plaça
servei lliure

  • Un cop dins la plaça trobaràs els 4 restaurants de la setmana i una barra
  • Pots apropar-te lliurement tant als restaurants com a la barra per demanar menjar i begudes (les vegades que vulguis)
  • El menjar i les begudes s’han de consumir a la taula. No es pot passejar amb elles.

Acerca de Eat Street

Desde los comienzos en una nave de Poble-sec en 2014, nuestra meta ha sido el contenido gastronómico, es decir, el menjar, el papeo, the food.

Siempre seremos la plataforma donde el público pruebe gustoso insólitas recetas internacionales interactuando con chefs a medio metro de distancia, y donde los chefs puedan experimentar y poner en práctica sus ideas.

Eat Street, a street food playground.

colaboraciones

Flors al Mercat

Un mercado de flores, plantas y artesanía “verde”, un domingo de sostenibilidad y vermuteo en la plaça Margarida Xirgu de Poble-sec.

Próxima edición: 12 y 13 de junio 2021
Comida: km0 / orgánica / vegetariana / vegana
Web: florsalmercat.cat

Monumental Club

Monumental Club reúne, durante un fin de semana al mes, música en directo, Dj’s, gastronomía en colaboración con Eat Street y actividades infantiles en el marco de Monumental Kids. Todo en un espacio emblemático y único de la ciudad condal: La Monumental.

Próxima edición: 2020
Comida: simplemente “the best street food” de Barcelona

Fira Tàrrega

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que, des de 1981, es materialitza anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. Un aparador de la creativitat escènica, que posa una atenció especial en les arts de carrer i l’espai públic.

Próxima edición: setembre ’19
Comida: popular / internacional / de calidad
Web: firatarrega.cat

Festivalet

Festivalet es la feria anual de artesanía y diseño más grande y probablemente más guay de Barcelona que tiene lugar en diciembre en el Museu Marítim de Barcelona.

14 – 15 de diciembre 2019

10h – 20h • Museo Marítimo • Av. de les Drassanes, s/n • 08001 Barcelona • Entrada: 2€

Mercats Parallels

Mercats Paral·lels és una festa de la gastronomia sostenible en col.laboració amb Slow Food Barcelona en què els xefs, en la majoria restaurants i negocis situats a Sants-Montjuïc, han tingut l’oportunitat d’establir connexions entre si, fer barri i conèixer de primera mà els productors del Mercat de la Terra. El públic va omplir la cistella de la compra amb productes ecològic i de proximitat i va provar cuina de carrer d’arreu del món en un entorn ben local.

Comida: km0 / de mercat / sostenible / ecológica